Over Ons

Over Ons

D. vd Berg Installaties B.V. beheerst met een team van ca.22 medewerkers alle facetten van de sanitaire installatietechniek en Centrale verwarming. Gespecialiseerd in woningbouw, utiliteitsbouw renovatie en bedrijfspanden.

Inmiddels hebben wij al meer dan 15 jaar ervaring in het vak. Door de vele klussen die wij hebben mogen uitvoeren hebben wij een hoge expertise. Ons loodgietersteam bestaat uit vakmensen die hun specialisatie in het vak allen doorontwikkelen. 

Bij D. vd Berg Installaties hebben wij enkele uitgangspunten voor elke klus. Wij zetten de juiste mensen in die passen bij uw opdracht. Al onze medewerkers hebben veel ervaring en kennis. Communicatie vinden wij erg belangrijk, duidelijkheid draagt bij aan een succesvolle klus. Maar bovenal staan UW wensen op één, alles is bij ons mogelijk.

Wat wij voor u doen

Wij zijn in verschillende diensten gespecialiseerd. Samen kijken wij welke van onze specialisaties het beste bij u aansluit. Op basis van uw wensen gaan wij aan de slag om de klus te voltooien.
Wat wij voor u kunnen betekenen:

Neem contact op

Indien u vragen over, of interesse heeft in, onze diensten kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden en uw wensen. U kunt contact met ons opnemen via de onderstaande knop.